Kasteel 'De La Coste' Zuurbemde - Glabbeek

Zuurbemde 35, 3380 Glabbeek

Het kasteel is in Glabbeek goed gelegen, makkelijk bereikbaar & centraal t.o.v. de E314 Leuven-Lummen & de E40 Brussel-Luik.

Prijs op aanvraag

Het betreft hier het kasteel "De La Coste' te Zuurbemde, met een rijkelijke geschiedenis.

Er wordt momenteel volop naar de toekomst gekeken, en samen met de betrokken instanties (o.a. de gemeente Glabbeek, het Agentschap Onroerend Erfgoed, het Agentschap Natuur & Bos en andere partners) afgetoetst wat er in de toekomst mogelijk is binnen het Kasteeldomein.

Hierbij wordt er specifiek gekeken naar mogelijkheden binnen de evenementensector om de troeven van het kasteel optimaal uit te spelen.

Het domein zal vele mogelijkheden bieden; een grote feestzaal, magnifieke buitenzone met boszone en vijvers, overnachtingsmogelijkheden in hotel/B&B vorm en een B2B zone met kleine en grotere vergaderzalen. Denk hierbij maar aan feesten allerhande, trouwfeesten, communiefeesten, familiefeesten maar ook bedrijfsevenementen behoren tot de mogelijkheden.

Qua locatie is het kasteel in Glabbeek goed gelegen, makkelijk bereikbaar & centraal t.o.v. de E314 Leuven-Lummen & de E40 Brussel-Luik.

Na deze vergunningsprocedures en nodige renovatie- & herinrichtingswerken zal het kasteel waarschijnlijk vanaf de herfst van 2023 terug opengesteld worden voor het publiek, dit wel in privésfeer. Graag bespreken wij de toekomstige mogelijkheden met u op basis van uw specifieke vereisten/wensen, neem hiervoor gerust een kijkje op onderstaande links.

Meer informatie op de website van het Kasteel van Zuurbemde of op de Instagrampagina van het Kasteel van Zuurbemde

Kenmerken

Beschikbaar:
Gelieve ons te contacteren voor beschikbaarheden

Neem contact op

Spamcontrole:
Kunnen we elkaar van dienst zijn?